Nieuws

  - Workshop 17 Apr 2018
  - Workshop 17 Apr 2018
  - Workshop 03 Apr 2018
  - Workshop 03 Apr 2018
  - Workshop 20 Mar 2018
  - Workshop 20 Mar 2018

Hartelijk welkom


Helende energieën

 

In mijn Essentiehealingen word je in Klank, Kleur en Licht verbonden met multidimensionale energieën, opgebouwd  in een diepe warme éénheidsverbinding vanuit Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en vanuit de Bron.

Omringd door vele Lichtwezens, Elohims, Engelen en Aartsengelen, Divine Beings en in omhullende liefdesklanken van de Hathors openen de healingen zachtjes je hart, de liefde voor jezelf, je innerlijke balans en kracht.

Goddelijke Scheppingskrachten vibreren in je cellen. Hemelse en Aardse Drakenkrachten ontvouwen zich met de energie van Merlijn, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van de Kristallen. Oud celgeheugen wordt overschreven met Nieuwe Eenheidsinformatie. door de trilling van de liefdestonen.

In deze Pure Energie worden oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen ontkoppeld (losgetrild) en worden jouw thema’s en die van je zielengroep vanaf hun oorsprong getransmuteerd en met Kosmisch en Aards Liefdeslicht opgevuld.

Dit geeft een grote omwenteling en Doorbraak in het vernieuwen, activeren en verankeren van jouw Kosmische Verbindingen als Multidimensionaal Wezen.

Een Gouden/Diamanten Reconnectie van je Ware Oorsprong wordt zichtbaar en voelbaar in een hernieuwde Vrijheid en in een verbonden Weten met het AL .